7. maj. 2021
Af Malan Joensen

Céline Dion melder ud: Har truffet stor beslutning

Céline Dion i 2019.
Céline Dion i 2019.
Arkivfoto: MEGA
Den canadiske verdensstjerne fortæller selv om den nye plan for 2023.

Megastjernen Céline Dion, 53, har som så mange andre optrædende musikere måtte skrinlægge et hav af turnéplaner det seneste halvandet års tid på grund af coronasituationen.

På sangerindens Instagram har hun torsdag offentliggjort en stor nyhed om den længe ventede koncertturné i Europa; "Courage World Tour".

Den bliver udsat igen - dog ikke til næste år, men helt til 2023, altså om to år.

Det betyder, at de koncerter, der skulle have fundet sted fra 19. juni til 25. juli 2021 nu er rykket frem til perioden 31. maj-17. juli 2023. I Celine Dions opslag skriver hun, at de koncerter, der bliver rykket, er i Tel Aviv, Nicosia, Attard, Athen, Bukarest, Carhaix, Lucca og Nyon. Det gælder altså heldigvis ikke koncert i Danmark.

"Jeg havde virkelig glædet mig til at se jer alle i Europa denne sommer, men på grund af situationen i verden bliver mange ting desværre ved med at blive rykket. Men mist ikke håbet - vi har en rigtig god fornemmelse omkring at gennemføre koncerterne i 2023, og jeg kan ikke vente til jeg endelig skal se jer," skriver Céline blandt andet efterfulgt af et hjerte.

Læs mere om: