25. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

Celine Dion: Min mand vil dø i mine arme

Celine Dion og hendes mand til Oscar-uddelingen i 2011
Celine Dion og hendes mand til Oscar-uddelingen i 2011.
All Over Press
Celine Dion og hendes mand René Angélil ved, at han lever på lånt tid, og parret har fået talt ud om fremtiden. Celine Dion fortæller, at hendes mand vil dø i hendes arme.

Celine Dion vender snart tilbage til sin faste tjans på hotellet Caesars Palace i Las Vegas efter et års orlov.

Beslutningen om at vende tilbage har Celine Dion taget sammen med sin mand, René Angelil, som hun har været gift med i 21 år.

LÆS MERE: Celine Dion aflyser på ubestemt tid

Celine Dion og manden har dybe snakke

Diagnosen og det efterfølgende sygdomsforløb har givet Celine Dion og René Angelil mulighed for at tale om deres ønsker og drømme i mange følelsesladede samtaler, fortæller sangerinden ifølge Hello Magazine.

- Jeg spurgte "er du bange? Jeg kan godt forstå det. Tal med mig om det", og René sagde til mig "jeg vil dø i dine arme". Og jeg svarede "okay, jeg vil være der, du vil dø i mine arme", beretter Celine Dion.

René Angelil, der har fungeret som manager for Celine Dion, har kæmpet med halskræft siden december 2013, og selv om familien ved, at han ikke bliver rask, har de nu besluttet, at Celine Dion skal begynde at arbejde igen.

Familien, der ud over Celine Dion og René Angelil også tæller sønnen René-Charles på 14 år og de fireårige tvillinger Nelson og Eddy, er samlet i Las Vegas, hvor mor Celine kan optræde og samtidig støtte far René.

Læs mere om: