8. dec. 2022
Af Malan Joensen

Fortvivlet Celine Dion: Det er det eneste, jeg kan

Celine Dion.
Celine Dion.
Arkivfoto: MEGA
Sangerinden Celine Dion har fået konstateret en sjælden sygdom.

For Celine Dion har den seneste tid været præget at store helbredsudfordringer og usikkerhed omkring, hvornår hun ville kunne komme tilbage på turnésporet igen, efter at hun har måttet aflyse og udsætte flere koncerter.

Lægerne har for nyligt fundet årsagen til de muskelkramper, Celine Dion lider af, og som gør, at hun for tiden dagligt har problemer med at bevæge sig og synge, som hun plejer.

Det fortalte den canadiske superstjerne torsdag formiddag i en hjerteskærende hilsen til sine mange millioner fans på sociale medier.

Celine Dion er ramt af det meget sjældne "Stiff Person Syndrome", der for sangerindens vedkommende pt. betyder, at hun i hver dag er påvirket i sin evne til at bevæge sig og bruge stemmebåndene, som hun plejer.

Celine Dion forklarede, at hun er meget ked af at måtte ændre sine turnéplaner igen, og hun understregede flere gange, hvor meget hun savner sine fans og at se og tale med dem til sine koncerter.

En meget følelsesladet Celine Dion sagde også, hvor meget det at synge betyder for hende, og det var tydeligt at se, hvor fortvivlende det er for Celine Dion, at sygdommen netop rammer hende lige dér:

- Det eneste, jeg kender til, er at synge. Det er det, jeg har gjort hele livet, og det er det, jeg holder allermest af at gøre, sagde Celine Dion, der måtte holde en pause, mens øjnene fyldtes med tårer.
- Jeg savner jer alle så meget og jeg savner at stå på scenen og optræde med jer, tilføjede hun.

Celine Dion fortalte også, at hun hver dag træner med en sportsterapeut for at genvinde sin form, og at hun har et stærkt hold at læger bag sig, der med den rette behandling forhåbentlig kan få sangerinden i bedring igen.

Læs mere om "Stiff person syndrom" herunder:

Læs mere om: