Kandis med nyt album: Derfor er de stadig populære

Foto: Lars H. Laursen
Det er 30 år siden, Kandis dansktop-bandet opstod, og den populære gruppe med Johnny Hansen i spidsen er stadig et hit.

De har utallige hits i bagagen, og nu er det populære dansktop-band Kandis aktuelle med endnu et album. Her kan man høre nogle af de gode gamle numre, ligesom der også er masser ny musik at glæde sig til.

Johnny Hansen i duet med færøsk sangerinde

Blandt andet duetten ”Ser du en anden nu”, som færøske Christina Bærendsen synger med på.

- Da vi startede med at spille i Kandis var Christina slet ikke født, griner Johnny Hansen, der tidligere på året kunne fejre 30-års jubilæum med Kandis.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Christina Bærendsen er blot 29 år gammel, men alligevel har hun nogenlunde styr på Kandis’ musik.

- Jeg kender selvfølgelig hitsene, og ”En ring af guld” bliver spillet i radioen hele tiden, fortæller Christina, der til daglig bor på Island, men som også er ved at bygge hus i Danmark.

Foto: Lars H. Laursen

Johnny Hansen sammen med Christina Bærendsen, som medvirker på det nye album. 

Kandis på vinyl

Udover at glæde sig over de nye numre, kan de mange fans også glæde sig over, at ”Kandis 19”, som albummet hedder, er udkommet på vinyl. Det er der nemlig flere, der har efterspurgt.

- Mange er ret nørdede omkring det, og de har manglet de største hits på vinylplade. Derfor har vi genindspillet fem af de største hits, fortæller Johnny Hansen, og i sin første uge på markedet indtog pladen en tredjeplads over ugen mest solgte albums. 

Da de sendte deres første album på gaden, var vinyl stadig almindeligt, men kort tid efter overtog CD’erne, og i dag er der mange, der streamer musikken.

Kandis er blevet voksne

Gennem de sidste mange år har der med andre ord været en stor udvikling, i måden hvorpå man udgiver musik, men Kandis’ tekster har også ændret sig en hel del i tidens løb.

- Dengang handlede det om pigen i den røde kjole og fletningerne, der tog til bal på kroen. I dag er det om konen, der er skredet, og man sidder på værtshuset med en flaske sprut, ler Johnny Hansen.

Kandis følger med udviklingen

Men heldigvis er bandet fulgt med udviklingen på flere måder, og der er stadig fuld fart over det populære band, der stadig underholder med deres musik hver weekend og tilbagelægger 100.000 kilometer om året.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Vi har været alle steder, og vi har haft en fantastisk musikalsk rejse. Vi er enige om, det skal være sjovt, og vi skal stadig udvikle lidt på tingene. Vi må ikke gå i stå. Der skal stadig ske noget, for hvis du ikke er under udvikling, er du under afvikling.

Og det er der formentlig mange Kandis-fans, der er glade for, at de stadig er.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden