Fredag, 13. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Priscilla Presleys hjerteskærende ord efter datterens død

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley var Elvis Presleys eneste barn.
Foto: Chris Delmas/AFP/Ritzau Scanpix
Torsdag aften døde blot 54-årige Lisa Marie Presley, Elvis’ eneste barn, meget pludseligt.

For blot to dage siden overværede hun skuespilleren Austin Butler modtage en Golden Globe for sin rolle som Lisa Marie Presleys far, den verdensberømte musiker Elvis Presley, i filmen ”Elvis”.

Nu er lykkelige omstændigheder og glædestårer erstattet med knuste hjerter og tragiske nyheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Torsdag blev hun ifølge det amerikanske medie People hentet med ambulance på grund af et muligt hjertestop.

I samme medie bekræftede hendes mor, Priscilla Presley, i første omgang nyhederne om indlæggelsen, men kort tid efter, måtte hun også bekræfte de meget triste nyheder med en hjerteskærende besked.

- Det er med knust hjerte, at jeg må dele de altødelæggende nyheder om, at min smukke datter Lisa Marie har forladt os. Hun var en af de mest passionerede, stærke og kærlige kvinder jeg nogensinde har kendt. Vi beder om ro og fred, mens vi prøver at affinde os med vores dybe tab. Tak for al kærligheden og alle bønnerne. For nu har vi ikke yderligere kommentarer, fortæller hun i en udtalelse til People.

Lisa Marie Presley blev blot 54 år gammel, og udover hendes mor, Priscilla Presley, efterlader hun sig tre børn. Hun havde også en søn, Benjamin Storm Keough, sammen med Danny Keoug, men han døde tilbage i 2020.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden