26. apr. 2016
Af af Juliane Olsen

SE VIDEOEN: Benny Andersson underholder med Thank You For The Music

Benny Andersson
Benny Andersson.
Foto: AOP
Fans på ABBA-museet i Stockholm fik sig noget på opleveren, da Benny Andersson spillede hits på klaveret.
Den 69-årige Benny Andersson har stadig de gamle ABBA-hits i fingrene, og det beviste han til fulde i weekenden på ABBA-museet i Stockholm. Her underholdt han nemlig fans med hittet ”Thank You For The Music” på klaveret til stor begejstring for de fremmødte. - ABBA-fan-dag på ABBA-museet! Hvilken weekend! Tak for musikken, Benny, lyder teksten til videoen. LÆS MERE: Benny Andersson lytter til børnebørnenes Melodi Grand Prix-sang

Fans sang med

Benny Andersson slog tonerne an på klaveret, mens mængden sang lystigt med på det store hit i det 30 sekunder lange klip. Mange fans havde da også fundet mobilkameraerne frem for at forevige det særlige øjeblik, hvor minderne blev ført tilbage til ABBAs storhedstid. Benny Andersson var en del af ABBA fra 1972-1982, og gruppen fik det helt store gennembrud med ”Waterloo” i 1974.

Benny Andersson komponerer videre

Sammen med Björn Ulvaeus komponerede han musikken og teksten til otte ABBA-albums, og gruppen fik enorm succes. Efter ABBAs brud er Björn Ulvaeus fortsat med at komponere musik i selskab med Benny Andersson. Herunder til en række musicals som ”Chess” og ”Mamma Mia!”, som har fået stor international succes.

Læs mere om: