Lørdag, 11. juli 2020 - af Malan Joensen

Superstjernen Mariah Carey: Nu vil jeg fortælle historien

Mariah Carey fotograferet i oktober 2019.
Mariah Carey fotograferet i oktober 2019.
Arkivfoto: MEGA
Den 50-årige sangerinde Mariah Carey fik sit gennembrud for 30 år siden.

Tilbage i 1990 brød den unge sangerinde Mariah Carey igennem på den amerikanske musikscene med debutalbummet "Mariah", og tre år efter fik hun også international succes med albummet "Music Box", der blandt andet strøg helt til tops på de danske hitlister. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden har Mariah Careys karriere budt på et væld af hitsingler, flere ægteskaber og så har hun også fået tvillingerne Monroe og Morrocan med skuespilleren Nick Cannon. 

Imidlertid har Mariah Carey aldrig selv fortalt hele historien om sit liv og karrieren, men det bliver der nu rådet bod på.

Ifølge superstjernens egen Instagram kan fans nemlig godt begynde at glæde sig til efteråret, for her udkommer Mariah Careys selvbiografi, som hun har skrevet i samarbejde med Michaela Angela Davis.

Under titlen "The Meaning of Mariah Carey" vil den 50-årige sangerinde fortælle sin historie:

"Det tog mig en livstid at finde modet og klarheden til at skrive mine erindringer. Jeg vil fortælle historien om øjeblikkene - medgang og modgang, triumferne og traumerne. Fiaskoerne og drømmene, der alle sammen bidrog til den person, jeg er i dag," skriver hun.

Mariah Carey understreger, at hun gerne vil give sin egen version af de mange historier, der har været skrevet om hende i løbet af karrieren og hendes liv, og at bogen er skrevet på baggrund af  "mine erindringer, mine fejltagelser, mine kampe, min overlevelse og mine sange. Ufiltreret".

Bogen "The Meaning of Mariah Carey" udkommer den 29. september. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden