Jamie Oliver viser sødt påskebillede af familien

Jamie Oliver.

Jamie Oliver.

Foto: AOP

Den britiske TV-kok Jamie Oliver har sendt en påskehilsen til sine fans sammen med et sødt billede af sin hustru og fem børn.

Tirsdag, 18. april 2017 - af Karina Didriksen

TV-kokken Jamie Oliver har fejret påsken sammen med sin hustru og fem børn, og den stolte far har lagt et sødt billede af den store familie på Instagram.

På billedet holder hustruen Jools det yngste skud på stammen, sønnen River Rocket, i armene, og rundt om sidder parrets fire andre børn.

Sammen med billedet skrev Jamie Oliver en påskehilsen til sine fans, venner og familie ude i den store verden.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Jamie Oliver ønsker god påske

- God påske til alle jer fantastiske mennesker, jeg håber, I har en vidunderlig dag. Min klan og jeg sender masser af kærlighed til min familie rundt omkring i verden, til alle mine dejlige venner, som jeg ikke ser nok til, til mit fantastiske team, som jeg har den glæde at arbejde sammen med hver dag – og til jer, I dejlige mennesker på Instagram, skriver Jamie Oliver på det sociale medie. 

LÆS OGSÅ: Jamie Oliver er blevet far til fem

Den 41-årige britiske kok blev i august 2016 far for femte gang, da lille River Rocket meldte sin ankomst. Han og hustruen Jools er desuden forældre til 15-årige Poppy Honey Rosie, 14-årige Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow, 8, og Buddy Bear Maurice på seks år.  

Et opslag delt af Jamie Oliver (@jamieoliver) den