Søndag, 21. juni 2015 - af af Niels Burgos

Pippa Middleton cykler for en god sag

Pippa Middleton i sadlen for en god sag her til morgen i London.
Pippa Middleton i sadlen for en god sag her til morgen i London.
Foto: All Over
Pippa Middleton er ambassadør for The British Heart Foundation, og i dag deltog hun i organisationens store velgørenheds-cykelløb fra London til Brighton

Hertuginde Cathrines 31-årige søster, Pippa Middleton, var tidligt ude af sengen søndag morgen. Sammen med 22.000 andre cyklister stod hun på Clapham Common i London, iført det skarpeste cykeldress, klar til at begive sig på en over 80 km lang tur i det smukke engelske landskab ned til kysten ved Brighton. Pippa er ambassadør for The British Heart Foundation, der hvert år siden 1975 har arrangeret det store cykelløb for at skaffe penge til arbejdet med at bekæmpe hjerte-kar-sygdomme. Årets løb er således det 40. i rækken. Det første år deltog 36 cyklister - deltagerantallet i år er rekord.

Pippa Middleton nød stemnigen

 

- Jeg er begejstret over at deltage i den historiske udgave af løbet, sagde Pippa Middleton, morgenfrisk på Clapham Common. - Der har været en fantastisk stemning på startstedet, og jeg kan ikke vente med at opleve, hvordan det er at komme over målstregen i Brighton. Denne begivenhed understreger den kendsgerning, at cykling er en sport, hvor alle kan være med. Med de penge, som bliver kørt hjem, kan The British Heart Foundation fortsætte med at hjælpe de millioner af mennesker, der bliver ramt af hjerte-kar-sygdomme - den største dræber i England, sagde Pippa Middleton, inden løbet blev sat i gang.

 

Læs også: Pippa Middleton cyklede tværs over USA

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden