28. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Efter vild omgang: Derfor er Mette Frederiksen så hæs i dag

Mette Frederiksen
Mette Frederiksen
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Statsminister Mette Frederiksen var en af mange danskere, der onsdag aften fulgte med i det vildeste VM-håndbolddrama nogensinde.

Danmarks Statsminister Mette Frederiksen troede det var løgn, da hun fulgte de danske håndboldherrers VM-kvartfinale mod værtsnationen Egypten, for dramaet blev bare ved og ved med at byde på de vildeste situationer helt ind til allersidste kast.

Mette Frederiksen levede med

Danske Lasse Svan var spilleren, der efter den ordinære kamp og to omgange forlænget spilletid afgjorde straffekast-konkurrencen og dermed kampen til Danmarks fordel.

Og så brød jublen for alvor ud blandt spillerne på banen i hallen i Egypten.

Også hjemme i de danske stuer foran nationens mange fladskærme blev der jublet vildt efter det mest vanvittige VM-håndbolddrama nogensinde.

Jublede højlydt

Statsminister Mette Frederiksen klappede begejstret i hænderne og brugte også stemmen flittigt og kraftigt under og efter kampen.

- Har aldrig været så hæs efter en håndboldkamp. Nervepirrende. Men Danmark vandt og er videre. Godt gået, lyder det fra Mette Frederiksen på de sociale medier.

Nu glæder Mette og resten af Danmark sig til at følge håndboldheltenes semifinale fredag aften mod Spanien.

Statsministeren til VM-finale

Statsminister Mette Frederiksen er kæmpe håndboldfan, og hun var naturligvis blandt tilskuerne i Boxen i Herning, da Danmarks drenge i januar 2019 vandt VM-guld efter finalesejr over Norge.

Læs mere om: