Onsdag, 27. januar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Derfor er Frederik og Mary vilde med håndboldlandsholdet

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
For kronprinsfamilien er håndboldherrerne et kæmpe hit. De senere år har Mikkel Hansen og hans holdkammerater leveret varen og fået de royale fans til at juble.

Gennem årene har kronprinsparret udviklet et stærkt bånd til både det danske herrelandshold og kvindelandshold i håndbold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste år er det især Mikkel Hansen og de andre mandlige håndboldhelte, som har givet Mary og Frederik vilde oplevelser.

Danmarks håndboldherrer viste igen verdensklasse onsdag aften i VM-kvartfinalen mod Egypten, der blev slået efter et vildt drama, der bør på både forlænget spilletid og straffekonkurrence til allersidst.

Danmark spiller nu VM-semifinale fredag aften mod de regerende Europamestre fra Spanien.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire børn, som er vilde med Mikkel Hansen og Niklas Landin de andre håndboldhelte, skal nok se med sammen med resten af nationen, når kampen vises direkte på tv.

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Aller Foto

Håndboldherrerne har med deres fanstastiske spil og deres fede udstråling virkelig fået godt fat i Frederik og Mary, der er ægte fans.

Mary og Frederik på tilskuerpladserne

Kronprinsen og kronprinsessen har udviklet et helt særligt forhold til det danske herrelandshold, som har klaret sig flot de seneste mange år og har vundet både VM-guld, EM-guld og OL-guld.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har været på tilskuerpladserne ved flere store kampe i både Danmark og i det store udland.

Og ved et par lejligheder har parret haft deres børn med.

Især prins Christian og prinsesse Isabella har til både OL i 2012 i London og ved VM i Danmark i 2019 givet den gas på tilskuerpladserne.

I det hele taget er den danske royale familie meget engagerede, når de går til håndbold.

Se bare billederne i galleriet nedenfor:

Fejrede triumf med guldheltene

Kronprinsparret har blandt andet fulgt Mikkel Hansen og hans holdkammerater under turneringen om Europamesterskabet i Danmark i 2014 samt under De Olympiske Lege i London i 2012 og i Rio de Janeiro i 2016.

Og endelig også til VM i Danmark i 2019, som endte med en vild finalesejr over Norge i Boxen i Herning.

I Rio de Janeiro i Brasilien var kronprins Frederik alene om at repræsentere kongehuset på VIP-pladserne til guldfinalen mellem Danmark og Frankrig.

Mikkel Hansen, Niklas Landin og holdkammeraterne spillede en drømmekamp og slog noget overraskende favoritterne fra Frankrig.

Dermed var guldet hjemme, og kronprins Frederik var i omklædningsrummet for at hjælpe Mikkel Hansen & Co. Med at fejre triumfen.

Frederik var også en tur i omklædningsrummet til guldfest, da Danmark vandt VM-pokalen i januar 2019 i Boxen i Herning.

I Herning var Frederik til håndbold sammen med Mary og børnene Christian, Isabella og Vincent.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Mikkel på banen

Kronprinsesse Mary har et specielt makkerskab med stjernen Mikkel Hansen, som hun samarbejder med om et anti-mobningsprojekt.

I den forbindelse har Mary og Mikkel været sammen på håndboldbanen i selskab med børn og unge for at promovere deres specielle samarbejde som frontfigurer i henholdsvis Mary Fonden og MH24.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden