SE BILLEDERNE: De kongelige er vilde med håndboldlandsholdet

Der er som regel royal opbakning for fuld damp til Danmarks håndboldlandshold hos både damer og herrer, når de vigtige kampe spilles.
Ved håndboldkvindernes VM-turnering i Danmark, hvor de store kampe spilles i Boxen i Herning, har de kongelige ikke været til stede de første fire spillerunder for at bakke de rødhvide heltinder op i kampene mod japan, Tunesien, Serbien og Ungarn.
 
Til gengæld har der været en del royaligans i hallerne ved mange andre store turneringer med vor nations håndboldstjerner de seneste 10-11 år.
 
 

Mary og Frederik førte an

Kronprinsparret førte an ved OL-turneringen i kvindehåndbold i 2004 i Athen, hvor de fra sidelinjen kunne se de danske piger løbe med OL-guldmedaljerne efter en dramatisk finalesejr over Sydkorea. Kampene i den græske hovedstads olympiske hal fik både Mary, Frederik, dronning Margrethe, prinsgemalen, prins Joachim og prinsesse Benedikte til at juble og brøle guldglæden ud for fuld røst.
 
 

Christian og Isabella jublede

Også til mange EM- og VM-turneringer de næste år var der danske, kongelige til stede, når der blev spillet finaler eller afgørende knald- eller fald kampe. Ved håndboldturneringen i London under OL 2012 havde kronprinsparret endda for første gang deres to ældste børn prins Christian og prinsesse Isabella med for at se både kvindelandsholdet og herrelandsholdet spille. De små var mindst ligeså entusiastiske og medlevende tilskuere som de voksne.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Se alle pletskuddene af kongelig jubel over de danske håndboldpræstationer i galleriet øverst.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden