Onsdag, 7. september 2016 — af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe holder fest for Danmarks OL-helte

Dronning Margrethe og kronprinsparret tager imod Danmarks stjernerne fra De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege ved en fornem festreception på Christiansborg Slot den 14. oktober.

Kronprinsparret samt prinsesse Marie og prins Joachim var i Brasilien i august for at følge de danske atleter ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro. Ved OL blev det blandt andet til guld i håndbold og svømning samt sølvmedaljer i landevejscykling og roning. Lige nu afvikles De Paralympiske Lege i Rio de Janeiro, og her ventes de også, at Danmark erobrer en del medaljer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Festen fortsætter

De kongelige fulgte meget tæt de danske medaljetagere og topatleter i Rio de Janeiro og var med til at hylde de bedste af dem i Brasilien, og nu fortsætter festen i Danmark.

Dronning Margrethe inviterer således den 14. oktober til en særlig reception på Christiansborg Slot for de danske atleter fra De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt prinsesse Marie og prins Joachim og endelig prinsesse Benedikte vil sammen med dronning Margrethe tage imod de danske OL-stjerner.

Læs artiklen: Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie sejlede til gallamiddag i Rio

Guld-Pernille er inviteret

Blandt de inviterede er naturligvis guldvinderen i svømning, Pernille Blume, og hendes kæreste, OL-kajakroeren René Holten Poulsen, samt Mikkel Hansen og de andre guldvindere fra håndboldlandsholdet.

Også sølvvinderen i landevejscykling, Jakob Fuglsang, badminton-sølvdoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen samt mange andre sportsstjerner er på listen over inviterede til den fornemme OL-reception i oktober.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden