Melania Trump vil ikke bo i Det hvide Hus

Barron Trump og Melania Trump

Barron Trump og Melania Trump

Foto: All Over
USA's kommede førstedame vil blive boende i New York af hensyn til sin og Donald Trumps 10-årige søn, Barron.

Når Michelle Obama den 20. januar flytter sin sidste kuffert ud af Det hvide Hus, rykker der ikke en ny præsidentfrue ind i den fornemme, gamle residens. Den kommende præsidentfrue, 46-årige Melania Trump, meddeler iflg. New York Times, at hun agter at blive boende i Trump-familiens eksklusive penthouse på Manhattan i New York - og det angives at være især hensynet til 10-årige Barron Trump, der er årsagen til den usædvanlige beslutning.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Melania Trump er tæt knyttet til Barron

- Melania er uhyre tæt knyttet til Barron, og de er blevet endnu tættere under valgkampen, siger en repræsentant fra Donald Trumps overgangs-hold til New York Times. - Kampagnen har været svær for Barron, og Melania håber at kunne holde afbræk i hverdagen til et minimum.

Barron vil dermed også kunne fortsætte på sin eksklusive privatskole i New York.

 LÆS MERE: Ulrich Thomsen går i kødet på Donald Trump

Beslutningen skaber dog store udfordringer for sikkerheden omkring bygningen Trump Tower, hvor familiens penthouse ligger. Både Melania og Barron Trump omgives af et større antal livvagter døgnet rundt - og et større område omkring bygningen i New York forventes at måtte afspærres af hensyn til sikkerheden.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden