7. aug. 2020
Af Niels Burgos

Michelle Obama fortæller om sin depression: Jeg har det fint nu

Michelle Obama
Michelle Obama
Foto: Mega
Den tidligere førstedame har været ramt af en "mild depression," fortæller hun i sin podcast.

Corona-krise, raceuroligheder, store politiske modsætninger. Alle disse ting er en stor mundfuld for alle i USA - også for den tidligere førstedame, 56-årige Michelle Obama, der ellers er kendt for sit aldrig svigtende humør og sin ukuelige optimisme. Men i den seneste udgave af sin podcast "The Michelle Obama Podcast" afslører hun overfor intervieweren Michele Norris, at det slet ikke har været nemt for hende at være vidne til alle de ting, der sker i hendes land.

Helt naturligt med følelser

"Det er ikke en opløftende tid, vi befinder os i. Så jeg ved, at jeg lider af en slags mild depression" fortalte Michelle Obama.

Det afstedkom mange bekymrede kommentarer på de sociale medier - og nu har Michelle på instagram meddelt sine mange følgere, at "jeg har det fint", som hun skriver.

"I skal ikke være bekymrede for mig. Som jeg sagde i min podcast, tænker jeg først og fremmest på alle dem derude, der sætter deres liv på spil for os andre - læger, sygeplejersker og mange andre. Jeg tænker på lærere, elever og forældre, som prøver at få styr på, hvad de skal gøre til efteråret. Og jeg tænker på alle dem, der protesterer og organiserer for at skabe mere retfærdighed i vores land".

Hun tilføjer, at det er helt naturligt, at alt det, USA går igennem lige nu, påvirker alle. "Så jeg håber, I giver jer selv lov til at føle, hvad I nu føler. Jeg håber, I lytter til jer selv og tager jer tid til at reffkeltere over alt det, som rammer os - og hvad I kan gøre ved det".

Læs mere om: