19. jan. 2021
Af Stine Ramlyng

Michelle Obama: Sådan har du (nok) aldrig set hende før

Barack Obama og Michelle Obama
Barack Obama og Michelle Obama
Foto: Mega
USAs tidligere førstedame Michelle Obama har sendt en helt særlig hilsen ud på sin Instagram-profil med et ganske anderledes og mere naturligt billede af sig selv, end det vi er vant til at se.

I anledning af sin 57-års fødselsdag har USAs tidligere førstedame Michelle Obama udsendt en sød hilsen til sine 44,4 millioner følgere på det sociale medie Instagram.

Det gør hun ved at dele et "meget naturligt" billede af sig selv, som verden ikke har set før. Med viltre krøller og helt udslået hår takker fødselaren, der var førstedame i det hvide hus fra 2008-2016, for de mange søde hilsner, hun har modtaget.

- Tak for alle de mange søde fødselsdagshilsner!, skriver hun blandt andet.

Pas på jer selv i disse tider

I opslaget retter hun dog også fokus mod noget, som de fleste døjer med i disse coronatider.

- Jeg ved, at det sidste år har været svært for os på så mange planer, så jeg håber bare, at I passer på jer selv og finder glæde i selv de små øjeblikke. Elsker jer alle, skriver Michelle Obama og slutter med et hjerte.

Barack Obama sender sød hilsen

Også hendes mand Barack Obama har markeret sin kones fødseldag ved at dele et ungdomsbillede og nogle søde ord til hustruen med sine 34,3 millioner følgere.

- Hjertelig tillykke til min elskede, min partner og min bedste ven. Hvert øjeblik med dig er en velsignelse. Elsker dig, Miche, skriver USAs tidligere præsident.

Læs mere om: