5. sep. 2018
Af Henrik Salling

Trods valgnederlag for Rufus Gifford: Et nyt kapitel venter

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/rufus_0.jpg
Foto: Krestine Havemann
Den tidligere ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, vandt ikke demokraternes nomineringsvalg.

Den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford gik tirsdag med gråd i stemmen på talerstolen for at meddele, at han desværre ikke blev demokraternes kandidat til kongressen.

- Jeg lover, der kommer et nyt kapitel, sagde Gifford, som endnu ikke har taget stilling til, hvad fremtiden skal bringe. Om han stadig ønsker at gå ind i politik er uvist. Sikkert er det dog, at det ikke lykkes i denne omgang.

Kæmpe opbakning fra frivillige

Rufus Gifford har gennem sin 10 måneder lange kampagne for at blive demokraternes kandidat til kongressen modtaget en kæmpe opbakning fra frivillige, som har brugt uger eller hele deres sommerferie på at stemme dørklokker for kandidaten.

På de sociale medier har også danskerne ønsket den tidligere ambassadør ind i kongressen, og Rufus Gifford er meget taknemmelig over den opbakning, som han har modtaget fra danskere fra hele landet.

Rufus Gifford stillede op i 3. distrikt i Boston, Massachusetts. Giffords hjemby og der hvor han indtil videre har slået sig ned sammen med sin mand, dyrlægen Stephen De Vincent og hunden Argos.

Læs mere om: