Fredag, 16. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Lotte Friis: Bryllupsrejsen er aflyst

Lotte Friis.

Lotte Friis.

Foto: Lars H. Laursen.
Den tidligere topsvømmer skal endelig giftes, men bryllupsrejsen må vente.
Lørdag 17. oktober kommer endelig dagen, 32-årige radiovært Lotte Friis og hendes forlovede, Christoffer Schnack Ringø, har ventet så længe på.
27. juni var den oprindelige bryllupsdato, men corona-situationen gjorde det umuligt. Ventetiden har dog ikke været forgæves, for nu bliver der bryllup.  
Foto: Martin Høien
  Kirken er stadig Egebæksvangkirke i Espergærde. Kjolen er også uændret, kreeret af Lasse Spangenberg og med slør.   

 

Stylist fra Vild med dans

Håret skal sættes op, og bruden skal styles.   - Det er faktisk en stylist fra ”Vild med dans”, der skal style mig, afslører Lotte Friis.  
Foto: Martin Høien
 

Online brudevals

Nu gælder det brudevalsen. - Den har vi købt undervisning til online, fortæller Lotte Friis. Christoffer og jeg glæder os bare helt vildt, tilføjer hun.   Gæsternes antal har måtte begrænses, men det har alle taget pænt.  

 

Bryllupsrejse aflyst

Bryllupsrejsen er for længst aflyst. - Vi skulle have været til Bali, men det er aflyst. Det er en tur til Thailand også. Vi har talt om et par dage til London, men det skal vi så heller ikke i den nuværende situation.

 

Den største dag

Bryllupsrejse eller ej, så kan det ikke slå skår i glæden over det forestående bryllup. - Det bliver en af de allerstørste dage i mit liv, forsikrer Lotte Friis.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden