8. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Anne-Marie Rindom om royal støtte: Det er bare fantastisk

Anne-Marie Rindom
Anne-Marie Rindom
Foto: Gregers Overvad
Det var en følelsesladet Anne-Marie Rindom, der besøgte Tina Müller i OL-studiet søndag aften.

Supersejleren Anne-Marie Rindom vandt guld i laser radial-klassen ved De Olympiske Lege i Tokyo, og her til aften var hun på besøg i DR’s OL-studie hos Tina Müller.

Anne-Marie Rindom i OL-studiet

Anne-Marie var dybt rørt, da hun genså et par af højdepunkterne fra sine olympiske sejladser, der dog bød på en kæmpe nedtur en af dagene.

Heldigvis vendte Rindom situationen til noget positivt, og hun endte altså som guldvinder.

BILLED-BLADET havde fornøjelsen af at møde Anne-Marie, da hun efter at være landet i Københavns Lufthavn var til guldfest.

Fortalte om kronprins Frederik

Her fortalte hun, hvad kronprins Frederik og hun talte om, da Frederik ringede til hende, umiddelbart efter guldet var hevet i land.

- Vi talte om min svære dag på vandet et par dage før finalen, og om hvordan jeg kom tilbage og vandt guldet, sagde Anne-Marie Rindom, og så forklarede hun, hvor stor betydning kronprinsens støtte har for hende og andre danske atleter.

Royal støtte betyder meget

- Det er fantastisk. Det betyder virkelig meget for mig, at kronprinsen støtter mig og andre danskere i sejlsporten. Det er vigtigt for vores sport. Og jeg tror, at andre danske atleter har det på samme måde. Kronprinsens støtte er enormt vigtig for alle, der var til OL, lød det fra Anne-Marie Rindom til BILLED-BLADETs udsendte.

Læs mere om: