OL-atleterne får hilsen fra kronprinsen: Jeg glæder mig til at hylde jer i morgen

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik runder OL af med en sidste hilsen til de danske atleter.

OL er forbi for denne gang, og det markerer kronprins Frederik i et opslag på Instagram, hvor han hylder og takker de danske atleter, der har kæmpet for Danmark i Tokyo.

"Tak til alle 111 danske atleter, der har kæmpet bravt og gjort os stolte. I har hver især repræsenteret vores land på fornemmeste vis." skriver kronprins Frederik bl.a. i opslaget. 

En billede-mosaik af de medaljevindende atleter samt et billede fra indmarchen ved søndags afslutningceremoni, hvor kajakroeren og dobbelt bronzevinder Emma Aastrand Jørgensen var dansk fanebærer, ledsagder kronprinsens ord. 

Fejrer atleterne mandag

Kronprins Frederik skal mandag være med til at fejre det danske olympiske hold på Experimentarium i Hellerup nord for København. 

I Instagram-opslaget skriver han, at han glæder sig til at kunne være med til at hylde atleterne og den flotte danske medaljehøst. 

OL-atleternes hjemkost transmitteres på DR1 fra kl. 15:30-19:30. 

Det har været et tilfredsstillende OL for DIF, Team Danmark og de danske udøvere, der kommer hjem med 11 medaljer - tre guld, fire sølv og fire bronze. Det er flere end den officielle målsætning på mellem 8 og 10. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Har talt med nogle atleter allerede

Når kronprins Frederik møder de danske atleter i morgen, vil han allerede have været i kontakt med flere af dem under Legene. 

Frederik har ringet alle de danske guldvindere op kort efter deres sejr. 

Han har derfor allerede snakket lidt om OL-præstationerne med sejler Anne-Marie Rindom, badmintonspiller Viktor Axelsen og cykelrytter-makkerparret Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen. 

BILLED-BLADET dækker selvfølgelig OL-atleternes hjemkomst og fejringen på Experimentarium mandag, og du kan følger med her på sitet for alle de vigtige historier. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden