Lørdag, 7. august 2021 - af Marie Krakau

Frederik deler trøstende ord til håndboldherrerne

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Kaspar Wenstrup
Kronprins Frederik hylder lørdagens danske medaljetagere.

- Sikke en fantastisk afslutning af Danmark, skriver kronprins Frederik i det seneste af hans Instagram-opslag, der hylder de danske medaljetagere ved OL, her på den næstsidste af Legenes dage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Om han med "fantastisk afslutning" også hentyder til den eminente comeback de danske håndboldherrer formåede at stable på benene i anden halvleg i OL-finalen, kan vi kun gætte på.

I hvert fald får holdet, der desværre måtte se sig slået 25-23 af Frankrig, et par rosende og trøstende royale ord med på vejen. 

- Tak for en flot turnering, hvor I kæmpede bravt! Selvom det ikke rakte til guld denne gang, så kan I være stolte over jeres præstation! ⁣⁣skriver kronprins Frederik til håndboldherrerne.

Danske guldvindere

Helt øverst på medaljestigen endte cykelrytterduoen Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen, der vandt guld i deres parløb tidligere på dagen.

- Det var fantastisk at se jer give alle andre baghjul tidligere i dag i parløb! skriver kronprins Frederik til de to herrer, som han efter sejren ringede til for at ønske tillykke med guldet. 

Medaljevindende fanebærer

I morgen på sidstedagen for De Olympiske Lege i denne omgang er der danskere i aktion i atletik og banecykling. Uanset om de henter metal med hjem fra Tokyo, kan vi håbe på, at få endnu et opslag på Instagram fra vores sportsglade kronprins som afrunding på et OL, som i coronaens tegn i sandhed vil blive et af dem, vi husker. 

Søndag er der afslutningsceremoni, som kronprins Frederik nok kan tænkes at skulle følge med i. Her vil det være den dobbelte bronzevindende kanoroer Emma Aastrand Jørgensen, der er dansk fanebærer.

Danmark har indtil nu vundet 11 medaljer. Langt over vores officielle mål på 8. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden