Bekymret Jakob Fuglsang i krise

Jakob Fuglsang

Jakob Fuglsang

Foto: Tariq Khan/Ritzau/Scanpix
Det har været op ad bakke i mere end én forstand for cykelrytteren Jakob Fuglsang under Tour de France. Fuglsang erkender nu, at han er i krise før OL i Tokyo.

For cykelrytteren Jakob Fuglsang, der er et af Danmarks OL-medaljehåb, har de seneste uger været alt andet end gode.

Jakob Fuglsang er bekymret

Formen og humøret er ikke i top, og han er en smule bekymret for sæsonens helt store mål, som er De Olympiske Lege i Tokyo i Japan.

Kun en uges tid før OL sættes i gang i Japan, er selvtilliden så meget i bund hos Fuglsang, at han ifølge TV2 Sport seriøst har overvejet at melde afbud til OL.

Har overvejet OL-afbud

- Jeg har overvejet det. Men jeg håber, at jeg på et tidspunkt er fit for fight, kommer det fra Jakob Fuglsang, der klynger sig til håbet om, at de dage, der kommer efter Touren, kan hjælpe på humøret og den fysiske form.

Ville fortryde afbud

- Der er nogle dage, hvor jeg tænker, om det giver mening. Men hvis jeg ikke tog afsted, ville jeg fortryde det, siger Fuglsang desuden og understreger, at han får god opbakning fra cykelholdets landstræner Anders Lund.

Lige nu trøster Fuglsang sig med, at han op til OL i Rio de Janeiro i 2016, hvor han vandt en sølvmedalje, heller ikke havde det godt i Tour de France.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden