31. okt. 2023
Af Caroline Andersen

Flemming Østergaard gør boet op i ny dokumentar: Unikt og ærligt

Flemming Østergaard – Don Ø. Min værste dag.
Flemming Østergaard.
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Den tidligere FCK-formand og -direktør Flemming Østergaard, der også går under navnet Don ø, giver i ny dokumentarserie på Viaplay et unikt og ærligt indblik i sit liv i dansk fodbold.

I dag kan Flemming Østergaard fejre en stor milepæl.

Den tidligere FCK-direktør kan nemlig fejre sin 80-års fødselsdag – og i den anledning har Viaplay og Flemming Østergaard i løbet af efteråret været i gang med optagelserne til en ny dokumentarserie, der tilbyder hans personlige refleksioner over en i dansk fodbold usammenligneligt bemærkelsesværdig karriere.

Den nye dokumentarserie vil blive sendt på Viaplay i begyndelsen af 2024. Serien er Flemming Østergaards personlige tilbageblik og indblik i hidtil ukendte historier om hans tid i FCK og om de mennesker, som han mødte på sin vej.

– Jeg bliver 80 år i dag, tirsdag, det et er lidt af en milepæl og en god anledning til at reflektere over livet og tilværelsen. For mig er min tid i FCK en kæmpe del af min historie. Og netop min historie og version af tiden i FCK har jeg efter flere møder med Viaplay og nøje overvejelser besluttet at sige ja til at fortælle i en dokumentarserie, fortæller Flemming Østergaard i en pressemeddelelse.

– Det bliver historien om, hvordan jeg var med til at skabe FCK, og hvorfor FCK i al ydmyghed ikke havde været, hvor man er i dag, uden de resultater vi sammen skabte dengang. Det er min historie om mennesker, som både hjalp mig og stod i vejen på min vej. Folk, der kender mig, ved, at jeg siger tingene, som de er. Det kommer jeg også til at gøre her, afslutter den tidligere FCK-formand.

Serien vil dykke ned i historien om, hvordan han i starten af 90’erne var med til at skabe det nye FCK, men også om farvellet til klubben i 2010, hvor han først blev udnævnt som æresmedlem, men siden gjort uvelkommen i den klub, som han stadig bærer i sit hjerte.

Læs mere om: