Lørdag, 19. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Sandra Toft hårdt ramt: Nu giver hun et fedt løfte

Sandra Toft

Sandra Toft

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Efter en tæt kamp mod Norge var Danmarks stjerne Sandra Toft hårdt ramt og havde en tåre i øjenkrogen.

Håndboldlandsholdets medaljedrømme led et mindre knæk, da Norges stærke kvinder med cifrene 27-24 besejrede de hårdt kæmpende danskere anført af den levende mur i målet, Sandra Toft.

Sandra Toft med fugtige øjne

Efter nederlaget i fredagens semifinale var det en hårdt ramt Sandra Toft, der med tårer i øjenkrogen talte med de danske medier.

- Det er selvfølgelig mega ærgerligt, den gør lidt ondt, sagde Toft til Ekstra Bladet, men valgte så hurtigt at fokusere på søndagens vildt vigtige bronze-finale mod Kroatien.

Kan stadig nå medalje

For Sandra Toft og Danmarks kvindelandshold i håndbold kan stadig få en medalje ved EM-slutrunden og dermed opnå det bedste resultat i flere år.

Den bronzekamp bliver ifølge Danmarks store stjerne liv eller død.

Fedt løfte

- Jeg lover, at hvis vi vinder bronzekampen, så går jeg smilende hjem, lyder det nu fra Sandra Toft, som igen kommer til at spille en afgørende rolle, når Danmark søndag kæmper om bronzemedalje i en gysermatch mod en flok kroater, som har været turneringens store overraskelse.

Det bliver spændende, og alle danskere krydser fingre for, at Sandra Toft og hendes holdkammerater skal en tur på medaljeskamlen efter kampen søndag.

KOM SÅ DANMARK!

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden