4. maj. 2021
Af Helle Skram de Fries

Tv-vært scorer Dirch Passers rolle som Leopold i Sommer i Tyrol

Pelle Emil Hebsgaard.
Pelle Emil Hebsgaard.
Foto: Gregers Overvad
Jesper Groth, der egentlig skulle spille rollen som overtjener Leopold, er blevet skiftet ud med en skuespiller, der er aktuel tv-vært.
Den 33-årige skuespiller Pelle Emil Hebsgaard, aktuel vært i TV 2’s ”Sommerdrømme”, indtager 11. maj indtager scenen på Folketeatret i musical-operetten ”Sommer i Tyrol”.
Her skal han spille Dirch Passers gamle rolle som overtjener Leopold.
https://imgix.billedbladet.dk/uh-20293_1.jpg
Foto: Scanpix.
Jesper Groth – kendt fra bl.a. tv-serien ”Sygeplejeskolen” - vandt det danske Melodi Grand Prix med bandet Fyr & Flamme. Han skal derfor repræsenterer Danmark ved det internationale Melodi Grand Prix og er forhindret i at spille rollen som Leopold.
https://imgix.billedbladet.dk/22_jesper_groth_sygeplejeskolen_saeson_3_pressemoede_2sl2415_1.jpg
Foto: Gregers Overvad
Derfor bliver det Pelle Emil Hebsgaard, der i Dirch Passers gamle rolle som overtjener Leopold, skal synge de kendte strofer ”Ja, ja, ja nu kommer jeg”. Det oplyser Folketeatret på deres hjemmeside.

Amoriner i luften

Overtjener Leopold forelsker sig som bekendt i værtinden på gæstgivergården ”Den hvide hest” – Josepha (i filmen spillet af Susse Wold). Josepha forelsker sig i undertøjsfabrikant Sigismund Sülzheimer (som Ove Sprogø spillede). Sigismund er dog mest forelsket i sig selv – indtil han møder læspende Clara, (der i filmen blev spillet af Lone Hertz). Så der er masser af amoriner i luften på tyrolerhotellet.

Succes i musicals

Den 33-årige skuespiller Pelle Emil Hebsgaard har haft stor succes med musicalgenren – blandt andet i ”Aladdin – The Musical” og rockmusicalen ”De tre musketerer”. Nu skal han så prøve kræfter med den forelskede Leopold i Sommer i Tyrol, som spiller på Folketeatret Store Scene fra 11. – 22. maj.

Den private forelskelse

Privat er Pelle Emil Hebsgaard ikke i tvivl om, hvem han er forelsket i. Det er naturligvis hans kone, radiovært og tidligere ”Vild med dans”-stjerne, Claudia Rex.
https://imgix.billedbladet.dk/20190314_dm_premiere_ghost_015_2.jpg
Foto: Dan Mariegaard

Læs mere om: