19. aug. 2016
Af Lene Skaarup

TILLYKKE: Bill Clinton fylder 70 år

Bill Clinton
Bill Clinton
Foto: AOP
Tidligere præsident Bill Clinton fylder rundt, og han har meget at glæde sig over. Den populære demokrat blev nemlig morfar for anden gang i juni.

Bill og Hillary Clinton har tidligere udtalt, hvor meget de nyder tilværelsen som bedsteforældre. Og derfor var parret naturligvis ovenud lykkelige, da Chelsea Clinton og hendes mand Marc Mezvinsky meddelte, at de skulle være forældre igen.

I forvejen havde de datteren Charlotte Clinton Mezvinsky på to år.

Selvom Bill Clinton fylder 70 år, lever han langt fra en stille og rolig tilværelse som pensionist. Den karismatiske politiker lever stadig et aktivt politisk liv, og i de seneste år har han været en klippefast støtte for sin kone Hillary Clinton i kampen om at blive USA’s næste præsident.

Bill Clintons spændende efterår

Bill og Hillary Clinton må siges at være to af nyere tids mest kendte politikere, og parret har da også viet deres liv til at gøre politisk karriere. Tilbage i 90’erne var det Hillary Clinton, der støttede sin mand, og hun stod ved hans side som førstekvinde i de otte år, hvor Bill Clinton var præsident.

Den 8. november afgøres det, om det bliver Bill Clintons tur til at blive USA’s førstemand. En titel som ingen andre før ham har haft.

LÆS MERE: Hillary Clinton og Bill så deres nye barnebarn

I anledning af Bill Clintons 70 års fødselsdag har vi samlet en buket billeder af fødselaren og hans familie, som du kan nyde i galleriet herunder.

Bill Clinton fylder 70 år

Læs mere om: