Tirsdag, 19. maj 2020 — af Niels Burgos

Beverly Hills-stjerne skal skilles

Megan Fox og Brian Austin Green
Megan Fox og Brian Austin Green
Foto: Mega
Efter 10-års ægteskab med Megan Fox bekræfter Brian Austin Green, at parret skal skilles

- Vi har haft et enestående ægteskab, og jeg vil altid elske hende, og jeg ved, hun altid vil elske mig...

Sådan faldt ordene, da 46-årige Brian Austin Green fra tv-serien "Beverly Hills 90210" i sin podcast "With Brian Austin Green" bekræftede, at han og hans hustru gennem 10 år, skuespilleren Megan Fox, 34, skal skilles.

Nyheden kommer i kølvandet på en række fotos af Megan Fox sammen med rapperen Machine Gun Kelly, som blev offentliggjort i sidste uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bare gode venner

Brian afviser dog, at skilsmissen skyldes utroskab.

- Jeg har aldrig mødt ham (Machine Gun Kelly, red.), men Megan har fortalt om ham, og de er bare gode venner på dette tidspunkt. Og efter det hun har fortalt, er han en virkelig fin fyr. Jeg har altid haft tillid til hendes dømmekraft, siger Brian Austin Green, der spillede rollen som David Silver i den legendariske tv-serie"Beverly Hills 90210".

Brian Austin Green
Foto: Mega

Igennem deres 10-år lange ægteskab har parret fået tre sønner:Journey River, 3, Bodhni Ransom, 6, og Noah Shannon 7. Og selv om Brian Austin Green og Megan Fox nu skal skilles, har Brian ikke opgivet tanken om, at parret måske en dag finder sammen igen. - Hvem ved, om dette er slutningen på rejsen. Vi shar stadig et langt liv foran os, siger Brian Austin Green.

Machine Gun Kelly
Foto: Mega

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden