8. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Beverly Hills-vennen i sorg: Brandon mindes sin elskede ven

Ian Ziering, Luke Perry, Jason Priestley
Foto: MEGA
Jason Priestley, der spillede Brandon i "Beverly Hills 90210", mindes sin tidligere kollega og elskede ven, Luke Perry, der døde pludseligt i mandags.

Venner og fans af skuespilleren Luke Perry har de seneste dage været i chok over hans død i en alder af bare 52 år.

Mange har på de sociale medier delt rørende ord om verdensstjernen, der for altid vil blive husket for sin rolle som Dylan i "Beverly Hills 90210".

Jason Priestley mindes sin ven og kollega

Også Jason Priestley, som spillede Brandon i den kendte ungdomsserie, sætter nu ord på tabet af sin tidligere kollega og gode ven.

- Det har taget mig nogle dage at finde ud af, hvordan jeg skulle skrive det her, indleder skuespilleren.

- Min kære ven gennem 29 år, Luke Perry, var en af de personer, der virkelig bekymrede sig om andre… Luke var ikke kun en stjerne, han var en lysende stjerne, der blev slukket alt for tidligt… Og det er derfor, jeg og så mange andre er i så meget smerte i dag...

- Hvis du var så heldig af kende Luke eller har krydset hans vej, ved jeg, at du også er trist i dag. Det lys, der brænder dobbelt så lyst, brænder kun halvt så længe… Du brændte, åh så lyst, Luke... Godnat søde prins, skriver Jason Priestley på sin instagramprofil, hvor han også deler et par skønne billeder af makkerparret.

I BILLED-BLADET i denne uge kan man læse de gribende mindesider om den elskede "Beverly Hills"-skuespiller Luke Perry samt kæmpe tillæg om BILLED-BLADETs TV-Guld-fest og meget, meget mere.

Luke Perry og Jason Priestley
Foto: MEGA

Jason Priestley og Luke Perry sammen på den røde løber i 2013.

Læs mere om: