4. okt. 2022
Af Christinna Braun

The Crown på jagt efter prins Harry-skuespiller: Her er, hvad de søger

Prins Harry. 
Prins Harry.
Foto: Ritzau Scanpix
Hvem skal spille prins Harry i ”The Crown”?

Jagten er i gang.

Netflix har netop udsendt et casting-opslag – for hvem skal spille rollen som prins Harry i sjette sæson af successerien ”The Crown”?

Det er ikke længe siden, at skuespillerne, der skal spille prins William og prinsesse Kate, blev fundet. Læs mere om det i linket herunder.

Det er British Youth Music Theatre, der deler casting-opslaget.

Ifølge opslaget søger Robert Stern, der står for Netflix-castingen, en ung skuespiller, der kan spille prins Harry i alderen 16-20 år. Der skal være en fysisk lighed mellem skuespilleren og prins Harry, men rollen kræver ikke tidligere skuespilerfaring.

Optagelserne finder sted i november 2022 i Storbritannien.

”Vi er meget erfarne i at give stor støtte til de unge skuespillere og deres familier i det, de synes er en unik kreativ proces,” står der i opslaget.

Sådan ansøger man:

  1. Send en mail med emnefeltet THE CROWN CASTING CALL – HARRY
  2. Navn, alder, fødselsdag og et nyt billede af dig selv
  3. Hvor du har hørt om opslaget
  4. Hvor du bor
  5. Hvis du er under 18 år, bedes du spørge en forælder eller værge om tilladelse til at ansøge og skrive deres kontaktoplysninger
  6. Vedhæft en kort video (ikke mere end 30 sekunder), hvor du taler om noget, du elsker at lave. Film tæt på hoved og skuldre i et naturligt lys, start med at sige dit fulde navn, alder og højde. Du må gerne filme direkte fra din telefon

Læs mere om: