4. okt. 2018
Af Niels Burgos

De første billeder: De skal spille dronning Elizabeth og prinsesse Margaret

Olivia Colman og Helena Bonham-Carter i rollerne som hhv. dronning Elizabeth og hendes søster, prinsesse Margaret.
Olivia Colman og Helena Bonham-Carter i rollerne som hhv. dronning Elizabeth og hendes søster, prinsesse Margaret.
Foto: Ritzau Scanpix
Optagelserne til den nye sæson af TV-serien "The Crown" er i gang. Dronning Elizabeth spilles af Olivia Colman, som vi herhjemme bedst kender fra Susanne Biers successerie "Natportieren".

De første scener er i kassen til næste sæson af successerien "The Crown", der handler om dronning Elizabeths liv og tid på tronen. Skuespilleren Claire Foy havde rollen som den britiske monark i de første 20 epsioder - og høstede i 2018 en Emmy for rollen. Men også i serien bliver dronning Elizabeth ældre - og rollen som dronning i den nye sæson er nu overgået til 44-årige Olivia Colman, der er en af Englands mest markante skuespillere. Herhjemme så vi hende bl.a. i Susanne Biers spændende TV-serie "Natportieren".

https://imgix.billedbladet.dk/admphotostwo250957.jpg
Olivia Colman, Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Elizabeth Debicki
Foto: Mega

Med sig i rollen som dronning Elizabeths farverige søster, prinsesse Magaret, har Olivia fået Helena Bonham-Carter, der har stribevis af roller på film og teater bag sig. Ikke mindst i Harry Potter-filmene og i den flotte "Kongens store tale", hvor hun faktisk spillede den nuværende engelske dronnings mor, Elizabeth, der var gift med kong George VI, der var stærkt plaget af sin stammen.

https://imgix.billedbladet.dk/mega239761_005.jpg
Helena Bonham-Carter
Foto: Mega

"The Crown" er tilgængelig på streaming-tjenesten Netflix, men vi må vente endnu et stykke tid på den nye sæson.

Læs mere om: