Fredag, 7. maj 2021 — af Malan Joensen

Downton Abbey: Disse stjerner er med i den nye film

Carson foran Downton Abbey - slottet Highclere Castle
Carson foran Downton Abbey - slottet Highclere Castle
Foto: Mega
Den nye "Downton Abbey"-film er i fuld gang med at blive optaget i disse dage.

Fans af "Downton Abbey"-universet kan godt begynde at glæde sig til jul, hvor den anden film om godset og dets spændende beboere og gæster får premiere.

Optagelserne er i fuld gang, og Phyllis Logan, der spiller Mrs. Hughes, har fået lov at fortælle lidt om, hvilke skuespillere der, ud over det kendte persongalleri, er med i den nye film.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Phyllis Logan løftede sløret i det britiske tv-program "Lorraine", der sendes på ITV.

Det skriver Daily Mail.

- Det går vildt godt (med optagelserne, red.). Vi er alle meget glade for at være i gang igen. Det er naturligvis den sædvanlige gruppe, og så har vi nogle vidunderlige nye skuespillere med, som jeg godt må fortælle om. Vi har den vidunderlige franske skuespillerinde Nathalie Baye, vi har Dominic West, vi har Hugh Dancy og vi har den skønne Laura Haddock med på holdet denne gang, fortæller Phyllis Logan.

Nathalie Baye, 72, har spillet med i mere end 80 film deriblandt "Catch Me If You Can" og tv-serien "Call My Agent!". Hugh Dancy, 45, kendes blandt andet for tv-serien "Hannibal", hvor danske Mads Mikkelsen var helt i front, og tv-serien "Homeland". Laura Haddock, 35, kendes blandt andet fra tv-serierne "White Lines" og "The Capture" samt flere "Guardians of the Galaxy"-film.

En prekær sag

Dominic West, 51, er blandt andet kendt fra tv-serien "The Wire" og filmen "Chicago". Og så er han i "Downton Abbey"-sammenhænge faktisk også kendt for en noget opsigtsvækkende sag - det blev nemlig afsløret, at han i 2020 havde været på en weekendtur til Rom med en anden "Downton Abbey"-skuespiller, nemlig Lily James, 32.

De blev set tæt omslynget i den italienske hovedstad, hvilket fik rygterne om en hemmelig romance til at løbe som en steppebrand.

Dominic West og hustruen Catherine Fitzgerald gjorde dog hurtigt deres til at slukke branden igen ved offentligt at erklære, at de havde et stærkt ægteskab.

Det kan i øvrigt tilføjes, at Lily James efter planen ikke spiller med i den nye "Downton Abbey"-film.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden