Lørdag, 4. september 2021 — af Malan Joensen

Downton Abbey-filmen: Glæd dig til gensyn med disse stjerner

"Downton Abbey"-holdet i 2019.
"Downton Abbey"-holdet i 2019.
Arkivfoto: MEGA
Endnu en film i rækken fra det berømte gods får premiere til næste forår.
Den kommende "Downton Abbey"-film, der har fået undertitlen "A New Era", fik for nyligt rykket sin premieredato fra juledagene til foråret 2022, men til gengæld kan man glæde sig til at få et gensyn med mange af de kendte ansigter fra det spændende univers. Det skriver deadline.com.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Ifølge filmmediet er Maggie Smith (Violet Crawley), Hugh Bonneville (Robert Crawley), Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley), Laura Charmichael (Edith Crawley) og Jim Carter (Mr. Carson) blandt de hovedpersoner, vi kender fra serien, som også er med i den nye film.
Som sædvanligt er der dog også nogle nye ansigter med. Her skal vi blandt andet møde Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye og Dominic West. Nathalie Baye, 73, har spillet med i mere end 80 film deriblandt "Catch Me If You Can" og tv-serien "Call My Agent!". Hugh Dancy, 46, kendes blandt andet for tv-serien "Hannibal", hvor danske Mads Mikkelsen var helt i front, og tv-serien "Homeland".
Laura Haddock, 36, kendes blandt andet fra tv-serierne "White Lines" og "The Capture" samt flere "Guardians of the Galaxy"-film. Dominic West, 51, er blandt andet kendt fra tv-serien "The Wire", filmen "Chicago" samt nyere afsnit af "The Crown". Og så er han i "Downton Abbey"-sammenhænge faktisk også kendt for en noget opsigtsvækkende sag - det blev nemlig afsløret, at han i 2020 havde været på en weekendtur til Rom med en anden "Downton Abbey"-skuespiller, nemlig Lily James, 32.
De blev set tæt omslynget i den italienske hovedstad, hvilket fik rygterne om en hemmelig romance til at løbe som en steppebrand. Dominic West og hustruen Catherine Fitzgerald erklærede efterfølgende, at de havde et stærkt ægteskab på trods af rygterne om det modsatte. "Downton Abbey: A New Era" får efter planen premiere 18. marts 2022.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden