Downton Abbey-stjerner: Her er de i dag

Mrs. Huges, Daisy og Mrs. Patmore

Mrs. Huges, Daisy og Mrs. Patmore

Foto: Mega
Kokkepigen, husholdersken og køkkenhjælperen - se dem helt forvandlede.

TV-serien - og siden filmen - "Downton Abbey" gjorde dem til verdensnavne. Også dem som i handlingen huserer mest i køkkenet og blandt tjenestefolkene. Mange af stjernerne fra det populære gods havde solide karrierer på teatret før rollerne i Donwton - men ikke nogen, der i dén grad bragte dem i centrum for blitslysene på den røde løber. Her er tre af de populære kvinder fra serien - og hvordan de ser ud i dag.

 

 

Lesley Nicol
Foto: Mega

Lesley Nicol

LESLEY NICOL (Mrs. Patmore)

Lesley Nicol, 65, er en højt anerkendt og meget brugt skuespiller i England – også når hun ikke bærer kokkepige-uniformen i ”Downton Abbey”. Hun har vundet adskillige priser for sine roller, og at hun kan meget andet end spille den rustikke og hyggelige kok, viste hun, da hun i flere år spillede rollen som Rosie i musicalen ”Mama Mia” i London. Hun var 50, da hun mødte sin mand, David Keith Heald, der netop var kommet igennem et svært brud med sin tidligere partner. Hun beskriver ham som en ”sweetheart”.

Lesley Nicol med David Keith Heald
Foto: Mega

Lesley Nicol med David Keith Heald

 

PHYLLIS LOGAN ( Mrs. Hughes)

Godsets myndige husholderske, der styrer personalet med fast og kærlig hånd, spilles af 65-årige Phyllis Logan. Hun er fuldblods skotte og har haft en stor del af sin karriere på skotske teatre og i skotsk tv. Fire gange modtog hun er Screen Actors Award for rollen som Mrs. Hughes – og efter ”Downton Abbey” har hun fået flere andre roller på britisk tv. Hun er gift med kollegaen Kevin McNally, som hun mødte i 1994. I 2011 blev parret gift, og sammen har de sønnen David, som blev født i 1996. Familien bor i Chiswick.

Phyllis Logan
Foto: Mega

Phyllis Logan

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

 

SOPHIE McSHERA (Daisy)

I 2009-2010 spillede Sophie McShera rollen som ”Askepot” på West Yorkshire Playhouse. Og når man ser fotos af den 34-årige skuespiller i rollen som den nederste på ”Downton Abbeys” rangstige – køkkenhjælpen Daisy – og sammeligner med fotos af den gudesmukke Sophie på den røde løber, ja, så er Askepot-sammenligningen ikke helt ved siden af. Sophie startede med at spille teater allerede som 12-årig – men det var først efter universitetet – i 2007 – at hun fik sine første roller på britisk tv. Sophie er stadig single.

Sophie McShera
Foto: Mega

Sophie McShera

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden