Torsdag, 16. februar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Efter 18 år siger Meredith Grey farvel til Greys hvide verden: Hvilken betydning har det for serien?

Cristina Yang og Meredith Grey i "Greys hvide verden".
Cristina Yang og Meredith Grey i "Greys hvide verden".
Foto: Mega
Flere undrer sig over, hvilken betydning det har, når Ellen Pompeo, der spiller Meredith Grey, siger farvel til ”Greys hvide verden”.

Snart er Meredith Grey fortid i ”Greys hvide verden”.

I november afslørede Ellen Pompeo på Instagram, at det var på tide at sige farvel til sin ikoniske rolle, som hun har haft siden 2005.

Det fik naturligvis seriens trofaste fans til at undre sig over, hvordan ”Greys hvide verden” kunne fortsætte uden den karakter, serien er opkaldt efter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det behøver man ikke bekymre sig for meget om, hvis man spørger Ellen Pompeo.

Skuespilleren fortæller nemlig til det amerikanske medie ET, at det ikke er et endegyldigt farvel til Meredith Grey, og at serien fortsætter uden problemer, selv om den elskede karakter forsvinder fra skærmen i en periode.

Meredith Grey i "Greys hvide verden".
Meredith Grey i "Greys hvide verden".
Foto: Mega

Ellen Pompeo fortæller, at selv om hun midlertidigt har sagt farvel til Grey Sloan Memorial Hospital, så er der mulighed for, at hun vender retur i fremtidige episoder.

Skuespilleren er med i første halvdel af sæson 19.

Det betyder altså, at Meredith Grey stadig er hovedrollen, når den nye sæson af den populære serie har premiere på Kanal 4 den 16. februar. 

Når stjernen forlader serien halvvejs gennem sæsonen, kan man stadig høre Ellen Pompeos stemme i afsnittene efterfølgende, da skuespilleren er fortæller. Samtidig er hun også executive producer, hvilket betyder, at hun er med til at sætte et stort præg på serien bag kameraet.

Sæson 19 af ”Greys hvide verden” kan ses hver torsdag klokken 20.00 på Kanal 4.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden