7. nov. 2022
Af Josephine Sjelhøj

Flere Love is Blind-par fra sæson 1 og 2 blev gift: Sådan går det dem i dag

"Love is Blind".
"Love is Blind".
Foto: Netflix
Flere af parrene sagde ”ja” til hinanden, men det er ikke dem alle, der er gift i dag.

Er kærligheden blind? Det forsøger de håbefulde deltagere i den populære Netflix-serie ”Love is Blind” at finde ud af.

I datingprogrammet bliver deltagerne forlovede, inden de ser hinanden, og herefter skal de leve som par, for at finde ud af, om kærligheden kan holde. Efter fire uger skal de, ved alteret, beslutte sig for, om de vil giftes eller gå fra hinanden.

Lige nu er datingprogrammet midt i tredje sæson, og der er allerede to sæsoner mere undervejs.

Flere af parrene i de to første sæsoner blev gift i programmet, men efterfølgende er det ikke dem alle, der har holdt fast i kærligheden til hinanden. Vi har lavet en oversigt over dem, der valgte at blive gift i den populære Netflix-serie.

Amber og Barnett

Der var ikke mange seere, der havde gættet, at Amber Pike og Matt Barnett ville forblive sammen efter sæson 1. Alligevel beviste de, at deres kærlighed til hinanden er blind. De to sagde nemlig ”ja” til hinanden ved alteret, og i dag er parret stadig sammen.

På Ambers Instagramprofil bliver der jævnligt delt søde billeder af parret, der tit er i selskab af deres fælles hund, Koda.

Amber Pike og Matt Barnett.
Amber Pike og Matt Barnet.
Foto: Netflix

Lauren og Cameron

Det var kærlighed ved første samtale, da Lauren Speed og Cameron Hamilton mødte hinanden i de såkaldte kapsler. Det stod hurtigt klart, at de to havde fundet deres livspartnere i hinanden, og derfor var det ikke en overraskelse, da de gennemførte brylluppet i finalen.

Den første sæson af ”Love is Blind” blev filmet i 2018, hvilket betyder, at parret nu kan fejre, at de har været gift i fire år. I august delte Lauren et opslag på Instagram, hvor hun skrev, at selv om ægteskabet kan være hårdt, så er Cameron hendes ”lys i mørket”.

Lauren Speed og Cameron Hamilton.
Lauren Speed og Cameron Hamilton.
Foto: Netflix

Iyanna og Jarrette

Iyanna McNeely og Jarrette Jones havde et kaotisk forhold gennem den anden sæson af datingprogrammet. Til trods for, at Iyanna var Jarrettes andenprioritet, valgte parret at blive gift. Man kunne i afsnittet, der følger deltagerne et år efter vielserne, se Iyanna og Jarrette kæmpe med at gå på kompromis, men endnu en gang var de fast besluttede på at give ægteskabet en chance.

Dog kunne det tidligere i år afsløres, at de har søgt om skilsmisse.

Iyanna McNeely og Jarrette Jones.
Iyanna McNeely og Jarrette Jones.
Foto: Netflix

Danielle og Nick

Danielle Ruhl og Nick Thompson fandt hurtigt hinanden i anden sæson af ”Love is Blind”. Igennem programmet kunne man se, at parret havde udfordringer, men alligevel gjorde de alt for at få kærligheden til at fungere. Derfor sagde de ”ja” til hinanden i finaleafsnittet, og et år senere kunne man se, at alt tilsyneladende var lutter kærlighed imellem dem.

Derfor var det også en stor overraskelse, da de valgte at annoncere deres brud blot få dage efter Iyanna og Jarrette. De var gift i et år, inden de valgte at gå fra hinanden på grund af ”store forskelle”.

Dermed er ingen af parrene fra sæson 2 gift i dag.

Danielle Ruhl og Nick Thompson.
Danielle Ruhl og Nick Thompson.
Foto: Netflix

Læs mere om: