Husker du Laura fra Det lille hus på prærien? Sådan ser hun ud som voksen

"Det lille hus på prærien"

"Det lille hus på prærien"

Foto: MEGA
Melissa Gilbert blev kendt som Laura Ingalls i tv-serien ”Det lille hus på prærien”.

De fleste kender til historien om familien Ingalls, der boede på en lille gård i Minnesota. Historien begyndte som en bogserie skrevet af Laura Ingalls Wilder, som skrev sine barndomserindringer. Senere blev det til en tv-serie, som rullede over skærmen i 70erne og 80erne.

Rollen som Laura selv blev spillet af Melissa Gilbert, der dengang stjal alles hjerter med sine rødbrune fletninger – og modsat tv-storesøsteren Mary, var Laura lidt af en vildbasse og ikke særlig bange af sig.

Mange husker nok den lille rødbrun-hårede krudtugle. Men hvordan ser Melissa Gilbert ud som voksen?

En populær pige

Melissa Gilbert er i dag 56 år og arbejder stadig som skuespiller. Faktisk begyndte hendes skuespilkarriere allerede i slutningen af 60erne, hvor Gilbert stadig var en lille pige. Hun begyndte med småroller og reklamefilm, indtil hun i 1974 blev verdenskendt som Laura Ingalls i ”Det lille hus på prærien”.

Serien sendte fra 1974-84, og populariteten i ”Det lille hus på prærien” gav blandt andet Melissa Gilbert rollen som Anne Frank i filmatiseringen af ”Anne Franks Dagbog” i 1980.

Melissa Gilbert er stadig populær – hun deltog i 2012 i den amerikanske udgave af ”Vild med dans” (Dancing with the Stars), hvor hun fik en 5. plads.

Gift tre gange

”Det lille hus på prærien”-stjernen har flere ægteskab bag sig. I 80erne forlovede hun sig med skuespilleren Rob Lowe, men de brød forlovelsen, og efterfølgende giftede hun sig med skuespilleren Bo Brinkmann. De to fik en søn, Dakota, i 89. Parret blev skilt i 1992.

 

Tre år senere, i 1995, giftede hun sig med skuespilleren Bruce Boxleitner, som hun også fik en søn, Michael Garrett, med i samme år. Efter 16 års ægteskab blev parret skilt.

Melissa Gilbert har siden 2013 været gift med skuespilleren Timothy Busfield.

Melissa Gilbert
Foto: MEGA

Melissa Gilbert

Melissa Gilbert.
Foto: MEGA

Melissa Gilbert.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden