30. apr. 2021
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Husker du tv-serien Seinfeld? Sådan ser stjernerne ud nu

Den står i dag for mange som en af de allerbedste komedieserier fra 90’erne.

En tv-serie, der egentlig ikke handler om andet end dagligdagens små problemer og konflikter – kan det virkelig blive et kæmpe hit?

Svaret er ja – for det beviste tv-serien ”Seinfeld” i den grad, da den fik premiere i 1989, og serien er utallige gange blevet udråbt som en af de allerbedste komedieserier gennem tiden.

Der kom i alt 180 afsnit i perioden fra 1989 til 1998, hvor serien blev sendt på amerikansk tv. Serien fik premiere på dansk tv i 1994, men den blev langt fra lige så populær i Danmark, som den var i USA.

”Seinfeld” handler om komikeren Jerry Seinfeld, der spiller sig selv i serien – dog i en fiktiv version – og hans tre gode venner, Elaine, Kramer og George, der alle bor i New York.

Vennerne samles ofte i Jerrys lejlighed eller på den lokale café, hvor de vender små og store oplevelser og problemer fra deres dagligdag.

Over 30 år er gået, siden det første afsnit af ”Seinfeld” blev sendt – vil du se, hvordan skuespillerne fra den populære serie ser ud nu?

Klik dig gennem galleriet øverst i artiklen og se, hvordan skuespillerne fra ”Seinfeld” så ud dengang, og hvordan de ser ud nu.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra ”Seinfeld” ud nu (foto: MEGA)

Læs mere om: