Husker du tv-serien Seinfeld? Sådan ser stjernerne ud nu

Den står i dag for mange som en af de allerbedste komedieserier fra 90’erne.

En tv-serie, der egentlig ikke handler om andet end dagligdagens små problemer og konflikter – kan det virkelig blive et kæmpe hit?

Svaret er ja – for det beviste tv-serien ”Seinfeld” i den grad, da den fik premiere i 1989, og serien er utallige gange blevet udråbt som en af de allerbedste komedieserier gennem tiden.

Der kom i alt 180 afsnit i perioden fra 1989 til 1998, hvor serien blev sendt på amerikansk tv. Serien fik premiere på dansk tv i 1994, men den blev langt fra lige så populær i Danmark, som den var i USA.

”Seinfeld” handler om komikeren Jerry Seinfeld, der spiller sig selv i serien – dog i en fiktiv version – og hans tre gode venner, Elaine, Kramer og George, der alle bor i New York.

Vennerne samles ofte i Jerrys lejlighed eller på den lokale café, hvor de vender små og store oplevelser og problemer fra deres dagligdag.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Over 30 år er gået, siden det første afsnit af ”Seinfeld” blev sendt – vil du se, hvordan skuespillerne fra den populære serie ser ud nu?

Klik dig gennem galleriet øverst i artiklen og se, hvordan skuespillerne fra ”Seinfeld” så ud dengang, og hvordan de ser ud nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden