Tirsdag, 28. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Jennifer Aniston afviser: Jeg tror, at det var svanesangen

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston.
Foto: Ritzau Scanpix
Fans af tv-serien ”Friends” skal ikke regne med, at der kommer flere afsnit.

Den 6. maj 2004 løb det sidste afsnit af successerien ”Friends” over skærmen.

En serie der gennem 10 sæsoner fulgte vennerne Rachel, Ross, Phoebe, Joey, Monica og Chandler, og deres liv som naboer og venner – på godt og ondt. En serie som både dengang og sidenhen er blevet en højt elsket serie i hele verden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og selvom det til næste år er 20 år siden det sidste afsnit havde premiere, så er der nok stadig en håndfuld fans derude, der håber på bare ét afsnit mere.

Lidt forløsende blev det dog i 2021, hvor ”vennerne” blev samlet igen. Denne gang dog som deres rigtige jeg, og ikke deres karakterer.

I ”Friends: The Reunion” blev de seks skuespillere genforenet i de studier, hvor de for over to årtier siden optog serien. En genforening, hvor de fik lov til at tænke tilbage, tale om dengang og huske med hinanden.

Men det var desværre nok det, det kunne blive til. Sådan lyder det i hvert fald fra skuespillerinden bag karakteren Rachel, Jennifer Aniston.

Friends
Her ses de seks venner fra "Friends": Ross (David Schwimmer), Monica (Courteney Cox Arquette), Rachel (Jennifer Aniston), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) og Phoebe (Lisa Kudrow).
Foto: MEGA

I talkshowet ”The Jonathan Ross Show”, hvor hun sammen med skuespilleren Adam Sandler er gæst, bliver hun spurgt ind til netop en sidste episode, men svaret er relativt klart for skuespillerinden.

- Det tror jeg virkelig ikke. Jeg tror, at det var det. Jeg tror, at det (”Friends: The Reunion”, red.) var svanesangen.

Men Adam Sandler prøver at mane til ro ved at sige, at det ved man jo aldrig. Og det bekræfter Jennifer Aniston – trods alt.

Hun fortæller også i programmet, at hun og resten af skuespillerne fra dengang, stadig er i kontakt med hinanden.

- Jeg skrev lige med LeBlanc (Matt LeBlanc, red.) i sidste uge. Jeg så Lisa (Kudrow, red.) og Courteney (Cox, red.) i sidste uge, og Schwim’ (David Schwimmer, red.). Alle holder kontakten. Vi slipper aldrig af med hinanden. Vi er hinandens liv for evigt. Familie for altid, lyder det fra Jennifer Anistion i ”The Jonathan Ross Show”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden