Lille Lucy fra Dallas er fyldt 61: Lykkelig som mormor

Charlene Tilton var kun 17 år, da hun fik rollen som Lucy Ewing. I dag er hun fyldt 61.

Charlene Tilton var kun 17 år, da hun fik rollen som Lucy Ewing. I dag er hun fyldt 61.

Foto: Mega og Ritzau Scanpix
Skuespilleren Charlene Tiltons liv har ikke altid været nemt, men hun har hun fundet ro i rollen som mormor.

Det kan føles, som var det i forgårs, at vi sad foran skærmene og fulgte familien Ewings dramatiske liv på ranchen Southfork i tv-serien "Dallas". Deriblandt også familiens energiske, let forkælede og manipulerende datter, Lucy Ewing, spillet af en bare 17-årig Charlene Tilton, der med seriens verdensomspændende succes hurtigt blev en international stjerne.

Privat sorg

"Dallas" blev produceret i 12 år - fra 1978 til 1990 - og siden har der ikke været så meget opmærksomhed om Charlene Tilton. Der har været mange mindre roller, og Charlene Tilton har brugt en stor del af sin tid på at engagere sig i velgørende arbejde - blandt andet støtte til mennesker med autisme.

Privat har hun oplevet flere store sorger. Det tog hårdt på Charlene, da hendes "Dallas"-kollega, Larry Hagman - seriens skurkagtige J.R. - døde i 2012. Hun beskriver ham som sin "reserve-far".

Charlene måtte også igennem to hårde skilsmisser og havde faktisk opgivet at finde kærligheden igen, da hun i 2004 blev forelsket i cinematografen Cheddy Hart. De to blev forlovet, men lillejuleaften 2010 ramte tragedien. Cheddy Hart blev ramt af et hjerteanfald og døde kort tid efter.

Lykkelig mormor

Årene er gået, og Charlene Tilton er fyldt 61 år.  Hendes seneste ægteskab var med countrysangeren Johnny Lee fra 1982-1984. Og faktisk er det datteren fra netop det ægteskab, Cherish Lee, der i 2016 gjorde Charlene til mormor. Cherish Lee er fulgt i sin fars fodspor og er i dag en anerkendt countrymusiker.

- Mit barnebarn kalder mig "Glammy" - nok nærmere "Glam-ma", fortalte Charlene i et interview for et par år siden. Hun erklærede også, hvor stor en lykke det er for hende at se sin svigersøn være en stor støtte for hendes datter - og en kærlig far til hendes barnebarn.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden