29. jul. 2018
Af Juliane Olsen

Se, hvem der skal spille prins Charles i den nye sæson af The Crown

Prins Charles.
Prins Charles.
Foto: AOP
I tredje sæson af hitserien ”The Crown” vil en række velkendte personer fra det britiske kongehus få nye ansigter.

I forbindelse med sæson III af den amerikansk-britiske TV-serie ”The Crown” er det nu blevet afsløret, hvem der skal spille prins Charles, dronningemoderen og prinsesse Anne.

Det er The Hollywood Reporter, der bekræfter, at prins Charles skal spilles af den 28-årige britiske skuespiller Josh O’Connor.

- Jeg er henrykt over at slutte mig til ”firmaet” i forbindelse med den næste sæson af ”The Crown”, siger han til det amerikanske ugeblad Variety.

https://imgix.billedbladet.dk/10.9469987aga.jpg
Foto: ALL OVER PRESS

Prins Charles-skuespiller matcher ørerne

Han bliver da også udfordret på sin skuespilkunst, for seriens sæson III og IV vil følge prins Charles gennem nogle af de mest turbulente perioder i hans liv.

Josh O’Connor slutter desuden af med at understrege, at han har de helt rigtige ører til at skulle spille rollen som den britiske tronarving.

Han har tidligere spillet med i filmen ”God’s Own Country” fra 2017, og han skal blandt andet spille over for 67-årige Marion Bailey, der har fået rollen som dronningemoderen.

https://imgix.billedbladet.dk/8.21092032a.jpg
Foto: ALL OVER PRESS

Marion Bailey er stolt af rollen som dronningemoder

Hun er kendt for tidligere at have spillet med i filmen ”Allied” og roser TV-serien samt dens hold ved at sige, at der er meget at leve op til.

Marion Bailey understreger, at det er en gave at skulle spille den fascinerende og elskede dronningemoder.

Ud over disse nyheder har man på seriens Twitter-profil bekræftet, at Erin Doherty, der er kendt fra TV-serien ”Jordemoderen”, skal spille prinsesse Anne.

https://imgix.billedbladet.dk/30.3793527a.jpg
Foto: ALL OVER PRESS

Læs mere om: