Tori Spelling: Sådan var Luke Perry som far

Tori Spelling og Luke Perry. 

Tori Spelling og Luke Perry. 

Fotomontage: MEGA
Luke Perry døde som 52-årig og efterlod sig børnene Jack og Sophie.

For nyligt var det Luke Perrys fødselsdag, og i den anledning mindedes hans gode kollega og nære ven Tori Spelling "Beverly Hills"-hjerteknuseren på et Instagramopslag.

Ud over at beskrive, hvor betænksom og omsorgsfuld Luke Perry var over for sine medspillere, så fortalte Tori Spelling også om, hvordan han var som far til børnene Jack og Sophie.

"Jeg elskede at få sms'er og opkald fra dig, hvor du spurgte til mine børn, og altid sluttede af med "Onkel Luke elsker dem". Som forælder var du definitionen på nærvær. Du satte altid Jack og Sophie først. Du elskede at vise mig billeder af Jack, der wrestlede, og de tasker og sager, som Sophie designede og syede. Du sagde altid, at Sophie og jeg ville have hygget os med at lave kreative ting sammen," skriver Tori Spelling blandt andet. 

Luke Perry døde som følge af et kraftigt slagtilfælde den 4. marts 2019, 52 år gammel.

Han var da omgivet af børnene Jack og Sophie, der på daværende tidspunkt var hhv. 21 og 18 år samt nære familiemedlemmer. 

"Beverly Hills"-skuespilleren fik Jack og Sophie med sin ekskone Rachel Minnie Sharp, og han var ved sin død forlovet med Wendy Madison Bauer. 
 
 
Tori Spelling har delt et billede af Luke Perry og hende på det, der ville have været hans 54 års fødselsdag - se det herunder:
 
 
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden