Mandag, 6. marts 2023 — af Liz Rørsig

Cecilie Frøkjærs eget deja-vu: Efterskolen var væk

Cecilie Frøkjær
Cecilie Frøkjær.
Foto: Jesper Sunesen
Deja-vu-værten Cecilie Frøkjær elskede sin efterskole og besøgte den for et par siden.

Cecilie Frøkjær husker tilbage med glæde på tiden, da hun gik i 9. klasse på efterskolen Rantzausminde, som ligger lidt uden for Svendborg. Det var i øvrigt her, at hun mødte kollegaen Mikkel Beha Erichsen, som også har været gæst i den tredje sæson af “Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie. 
Skolen har Cecilie Frøkjær siden genbesøgt, men opdagede skuffet, at den var flyttet, og tilbage stod kun forfaldne bygninger og højt græs. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det var et sørgeligt deja-vu for mit vedkommende. Det påvirkede mig, for jeg havde ét af de mest spændende år i mit liv dér, og efterskoleopholdet betød så meget for mig, fortæller Cecilie Frøkjær til BILLED-BLADET. 

– Jeg var især glad for skolen, fordi der var mange Københavnere, og dem var jeg så fascineret af, at jeg slet ikke kunne få luft. Jeg fik venner i København, og dem besøgte jeg i weekenderne og drømte om at flytte dertil efter 9. klasse. Men mine forældre mente, jeg først skulle have min studentereksamen, og det var jeg helt uenig i. Cecilie Frøkjær endte dog med at få sin eksamen på Slagelse Gymnasium, hvor faderen også var lærer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden