Tirsdag, 14. marts 2023 — af Liz Rørsig

Anders Beier fra Bolighaj finder hjem giver gode råd til renovering: Sådan gør du

Anders Beier
Anders Beier.
Foto: TV 2
Anders Beier fra “Bolighaj finder hjem” på TV 2 Fri er dygtig til at ombygge og renovere huse. Her giver han nogle gode råd videre.

Anders Beier, der kan ses i TV 2 Fri-programmet “Bolighaj finder hjem” er selv en haj til at finde boliger, der måske ved første øjekast ikke syner af så meget, og andre ikke kan se de store muligheder i.

Men det kan Anders Beier, og han har stået for rigtigt mange ombygninger af huse, som han herefter har kunnet sælge igen med fortjeneste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gode råd

Her kan du læse nogle af Anders Beiers gode råd, hvis du skal i gang med en renovering af et hus: 
– Regn med, at det bliver 25 procent dyrere og tager 50 procent længere tid. Det sker altid.
– Lad være med at slå for stort et brød op. Det kan være voldsomt at pille alle lofter og vægge ned, stå uden noget og så ikke have flere kræfter. Man orker ikke mere, men man kan heller ikke bo i det. 
– I forhold til ombygning eller indkøb af ejendomme skal man fokusere på, hvor mange kvadratmeter man får, eller hvor stor en grund man har. Her ligger fortjenesten, hvis man skal sælge igen. 
– Bare at male boligen indvendigt eller skifte et køkken eller et badeværelse giver sjældent en stor fortjeneste. Der er for mange omkostninger i køb og salg til, at det giver mening, siger Anders Beier til BILLED-BLADET. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden