Mandag, 11. april 2016 — af af Juliane Olsen

Lene Beier får flot gave af sin mand

Anders Beier og Lene Beier
TV-værten Lene Beier bliver forkælet af sin mand i forbindelse med indflytningen i deres nye hus på Dragør.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten Lene Beier har købt nyt hus i Dragør sammen med sin mand Anders Beier, der afslører, at han vil give sin kone et walk-in closet.

Ejendomsmægler Anders Beier har sammen med TV-vært Lene Beier købt et drømmehus i Dragør syd for København.
 
Indretningen af huset er i fuld gang, og parret er ved at forhandle sig frem til, hvordan deres individuelle ønsker kan blive omsat til virkelighed.
 
- Der skal efter planen bygges et 8m2 stort walk-in til Lene, og forhåbentligt sidder jeg tilbage med lidt goodwill i ”kone-banken”, skriver Anders Beier på sin blog.
 
LÆS MERE: Lene Beier: Ærlig sæson af "Landmand søger kærlighed"
 

Lene Beier overtager garderoben
Han understreger desuden, at han nok på et senere tidspunkt skal få brug for de opsparede point, han indtjener ved bygningen af garderoben.
 
Lene Beier har på nuværende tidspunkt et stort overtag i garderoben med sine utallige skovmandsskjorter, og det vil Anders Beier altså forsøge at afhjælpe med denne løsning.
 
Nok har parret være enige om, at Dragør har været deres drøm, men det har krævet en del snakke at blive enige om, hvor de skal sove i huset.
 
Lene Beier måtte give sig
Lene Beier har ikke været meget for at have soveværelse i underetagen, men her er det Anders Beier, der har taget stikket hjem.
 
Han har dog forud måtte love, at der bliver opstillet sikkerhedsdøre, lyssensorer og alarmsystemer, så hans hustru kan føle sig tryg. 
 
LÆS MERE: Lene Beier gifter sig igen i Las Vegas
 
Byggestilen i Dragør med pudsede facader, røde tegl og Dannebrogsvinduer er til gengæld lige faldet i Anders Beier og Lene Beiers smag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden