Tirsdag, 14. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Nanna fra Alene sammen: Det tænkte jeg da Frederik kyssede mig

Nanna og Frederik blev matchet med hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen" og skulle bo sammen på en øde ø gennem 10 dage
Nanna og Frederik blev matchet med hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen" og skulle bo sammen på en øde ø gennem 10 dage
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Nanna og Frederik var alene sammen på en øde ø gennem 10 dage i håbet om at finde kærligheden i hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen"

I TV 2-programmet "Alene sammen" leder fire par efter kærligheden på hver deres øde i Sverige, hvor de skal være alene sammen i deres tosomhed gennem 10 dage.

Her skal de få dagene til at gå med at nyde den svenske natur, bade i den friske sø og lave bål under nattehimlen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For nogle af programmets i alt fire par er de 10 dage mere konfliktfyldte end for andre - men for alle gælder det, at datingeksperimentet på den svenske ø er en noget anderledes måde at lede efter kærligheden på. 

Det samme oplevede den jordemoderstuderende Nanna, som i "Alene sammen" er matchet med Frederik:

- Det var specielt, fordi man efterfølgende får lov til at se relationen udvikle sig udefra. Men i situationen, da vi stod der, var det ikke helt vildt anderledes. Jeg har altid været åben og transparent overfor mine venner herhjemme, og det er selvfølgelig en væsentligt større skala, når det er på tv, men alligevel er jeg okay med at være åben omkring den slags ting, fortæller Nanna til BILLED-BLADET, og uddyber, at hun også til tider glemte, at der var kamera på:

- Vi stillede det bare op og filmede, og så tænkte vi ikke så meget over det.

Vil finde kærligheden

Selvom det for mange måske kan lyde som en drastisk beslutning at deltage i et datingprogram på tv, bundende det for Nanna i et ønske om at finde kærligheden.

- Jeg håbede jo på at finde en at få følelser for. Men jeg har været single i 2,5 år, så mine forventninger var sat lavt, fortæller Nanna til BILLED-BLADET.

Det kom da også bag på hende, at kemien mellem hende og Frederik viste sig at være så god, at de kyssede hinanden - både foran og væk fra kameraerne.

- Det undrede mig, at det pludselig skete, men på mange måder var Frederik og jeg et godt match. Og man bliver sat i en romantisk og ubekymret setting, så da vi kyssede hinanden var jeg mest bare til stede i nuet, og tænkte ikke så meget på, at det ville blive vist på tv, lyder det fra Nanna, som heller ikke efterfølgende har fortrudt hverken kysset eller sin deltagelse i programmet:

- Jeg havde det faktisk mere okay med at se programmet, end jeg havde regnet med. 

"Alene sammen" bliver vist på TV 2 Zulu tirsdag kl. 20.40. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden