19. sep. 2015
Af af Liz Rørsig

Patrick Berdino: Ikke bare happy

Patrick Berdino"happy" på dansegulvet med Jenna Bagge. Han var knapt så happy over, at hans gode ven blev stemt hjem.
Patrick Berdino"happy" på dansegulvet med Jenna Bagge. Han var knapt så happy over, at hans gode ven blev stemt hjem.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Cirkusartisten Patrick Berdino er blevet rigtigt gode venner med skuespilleren Sami Darr, der måtte forlade ”Vild med dans” sammen med dansepartneren Patricia Tjørnelund.

Cirkusartisten fra Cirkus Arena, Patrick Berdino, åbnede ballet for program nummer to af dette års ”Vild med dans” med en jive fuld af en smittende energi sammen med dansepartneren Jenna Bagge. Det gjorde parret til det forrygende ”Happy”-nummer af Pharell Williams. Og ”happy” kunne Patrick også være efter dansen, for han og Jenna gik direkte videre til næste fredags show. At være en del af ”Vild med dans”-holdet er en stor oplevelse for den 23-årige cirkusartist.

Patrick Berdino elsker publikum

- Når jeg går ind i cirkusmanegen for at arbejde, får jeg et kick, og det gør jeg også på dansegulvet i ”Vild med dans” - bare gange 10! Det er en konkurrence, hele Danmark følger , og der er et fantastisk publikum i studiet. Jeg ville bare ønske, at alle fra holdet kunne fortsætte helt til det sidste, siger Patrick til BILLED-BLADET. Skuespilleren Sami Darr og Patricia Tjørnelund måtte som det første par forlade dansekonkurrencen efter en omdans mod den tidligere håndboldspiller Katrine Fruelund og Aslak Amtrup.

- Sami og jeg er blevet rigtigt gode venner, så det er jeg meget ked af, lyder det fra Patrick.

Læs også: Patrick Berdino inviterede Jenna Bagge i cirkus

Læs mere om: