Tirsdag, 7. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Patrick sagde ja til at tage hjem med Chantal i Alene sammen: Derfor ombestemte han sig

Patrick og Chantal
Patrick og Chantal
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I TV 2-programmet "Alene sammen" bliver Patrick matchet med Chantal, og følelserne udvikler sig. Alligevel har han senere fortrudt sit valg

I datingeksperimentet "Alene sammen" på TV 2 bliver i alt fire par matchet af eksperter i parforhold, hvorefter de skal tilbringe 10 dage i hinandens selskab på en øde ø i Sverige.

Her skal de, langt væk fra hverdagens stress og jag, udforske, om de mon er et potentielt kærlighedsmatch. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I løbet af de 10 dage skal parrene gennemgå en række udfordringer fra eksperterne, som alle sammen har til formål at udfordre dem og bryde deres tidligere dating-mønstre.

Til sidst, når de 10 dage er gået, skal begge parter i hvert match vælge, om de har lyst til at forlade øen med eller uden deres match.

I Patrick og Chantals tilfælde endte de begge med at sige ja til at forlade øen sammen, og umiddelbart efter var der store smil, kram og store forhåbninger.

For lang køretur

Fire måneder efter alle deltagerne har forladt de svenske øer, enten sammen eller hver for sig, mødes de igen, for at tale om, hvordan det er gået.

Er nogle af parrene stadig sammen? Er de ikke? Og hvorfor? 

For Patrick og Chantal er det ikke gået helt, som Chantal havde håbet. 

Ved deres gensyn fire måneder efter de forlod øen sammen, har Chantal derfor et spørgsmål til Patrick:

- Du valgte jo "sammen". Men få dage efter, vi kommer hjem, rækker jeg ud til dig, men du afviser mig og siger, at afstanden er for stor til dig. Men du vidste det jo godt i forvejen, så hvorfor valgte du "sammen"?, spørger Chantal, der bor i Sønderborg.

I første omgang svarer Patrick, som bor i Hadsund, dog uden at sætte ord på problemet med den geografiske distance mellem deres bopæle:

- Vi havde rigtig mange gode dage på den her ø, og der var faktisk rigtig mange dage, hvor jeg kunne mærke nogle følelser inde i mig, og så et par dage længere fremme blev mine følelser lidt større for dig også, det må jeg ærligt erkende. Så jeg fulgte mit hjerte 110 procent og det var også derfor, jeg valgte sammen.

- Og hvad skete der så?, lyder det opfølgende spørgsmål fra Chantal.

- Så kom vi jo hjem, og jeg sidder i bilen, og jeg kører hjem til Hadsund. Og der er der bare rigtig mange tanker, der går igennem hovedet, for det er cirka den samme afstand, jeg skal regne ud hjem fra København til Hadsund, som fra Sønderborg til Hadsund. Og der kunne jeg tydeligt mærke, at der er rigtig meget kørsel.

Hertil svarer Chantal, at hun føler sig afvist, og hun slutter med at spørge, om han har fortrudt sit valg om at tage hjem fra øen sammen. 

- Ja, det har jeg i hvertfald. Eller det har jeg, ja, svarer Patrick. 

Du kan se det sidste afsnit af "Alene sammen" på TV 2 Zulu kl. 20.40 eller allerede nu på TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden