28. okt. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Se det rørende øjeblik: Kræftsyge Donald fik alligevel sin vals med Karina Frimodt

Karina Frimodt og Donald la Verne Smith
Karina Frimodt og Donald la Verne Smith
Foto: TV 2
Donald la Verne Smith skulle have danset med Karina Frimodt i fredagens Knæk Cancer-udgave af "Vild med dans", men han er for syg til at medvirke i programmet. Alligevel har han nu danset den vals, han drømte om.

Det er Knæk Cancer-uge på TV 2, og det var igen i år meningen, at man i ”Vild med dans” skulle se tre danskere, som alle har haft kræft helt tæt inde på livet, danse på den gamle på Det Kongelige Teater.

Desværre er årets udgave af programmet blevet ramt af et afbud, fordi Karina Frimodts dansepartner, Donald la Verne Smith, desværre er for syg til at medvirke i programmet.

For syg til at danse

- Donalds helbredsmæssige situation er blevet forværret, og han er derfor ikke blandt de tre Knæk Cancer-dansere i aften, når vi sender vores særudgave af ”Vild med dans” direkte fra Det Kongelige Teater,siger TV 2-redaktør Thomas Strøbech og fortsætter:

- vi er meget ked af, at han ikke får mulighed for at gennemføre sin dans med Karina, for vi ved, at han ligesom os, havde set meget frem til denne aften. Vi sender de varmeste tanker til Donald og hans familie, og vil meget gerne sige Donald tak for, at han havde mod på at tage danseudfordringen op i en vigtig sags tjeneste.

Vals på sygehuset

57-årige Donald har tidligere været ramt af testikelkræft og var også blevet erklæret rask, da han for et år siden fik konstateret bugspytkirtelkræft. Han er nu terminal.

Trods sygdommen har han dog alligevel danset den vals med Karina Frimodt, som det var meningen, han skulle have danset i ”Vild med dans”.

Fredag besøgte hun nemlig Donald på hospitalet, hvor han er indlagt.

Karina Frimodt har delt en meget rørende video fra hospitalsstuen, hvor Donald træder ind i kjole og hvidt og danser en vals med Karina Frimodt for øjnene af sin meget rørte hustru, Helle.

"Donald du er den vildeste fighter og en kæmpe inspiration for alle. Vi skulle have danset på Det Kgl. teater i aften, hvilket vi begge to virkelig havde glædet os til, men vi nåede kun at danse et par gange og så blev du desværre indlagt. Tak fordi du ville danse med mig i dag, er så glad for at have mødt Helle og dig", skriver Karina Frimodt i opslaget på Instagram.

Se hele den rørende video i klippet herunder.

Læs mere om: