Fredag, 2. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Tidligere Vild med dans-vært afslører sin personlige favorit

Claus Elming.

Claus Elming.

Foto: Peter Grosen.
51-årige Claus Elming har sin helt egen favorit i Vild med dans 2020.
Udover at komme med gode råd og tips i sin nye position som ekspertkommentator for SpilXperten, hepper den tidligere ”Vild med dans”-vært, Claus Elming, på sin personlige favorit.
  Det er sportskommentator på DR, Lars Krogh Jeppesen, der er tidligere professionel håndboldspiller.  
Foto: Hanne Juul
  Claus Elming har fulgt Lars Krogh Jeppesen i mange år og glæder sig over, at han nu skal på dansegulvet.  

 

Endelig er Lars med

- Endelig er Lars med i ”Vild med dans”, så netop ham glæder jeg mig meget til at se på gulvet, fortæller Claus Elming til BILLED-BLADET. Det sker så fredag 2. oktober kl. 20.00, når sæson 17 af ”Vild med dans” har premiere med samtlige 12 par på dansegulvet. 41-årige Lars Krogh Jeppesen danser med Malene Østergaard.  
Foto: Hanne Juul
  Hun har tidligere deltaget i ”Vild med dans” i 2012 med håndboldspiller Lars Rasmussen og i 2013 med skuespiller Thomas Ernst. 

 

Indleder med paso doble

Nu er Malene Østergaard tilbage i programmet, hvor hun sammen med Lars Krogh Jeppesen indleder sæsonen med en paso doble. - Det skal nok gå fint. Paso er en svær dans, men man kan fake sig igennem med lidt skuespil, bemærker eksperten Claus Elming med et grin.  

Glædelig gensyn

En anden, han glæder sig specielt meget til at se til premieren, er den 78-årige ”Vild med dans”-dommer, Britt Bendixen.  
Foto: Hanne Juul
  - Det er skønt Britt er tilbage. Hun og jeg har altid har et særligt festligt forhold, forklarer Claus Elming, der var ”Vild med dans”-vært i 12 sæsoner i træk til og med 2017. 
       

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden