Søndag, 28. februar 2021 - af Malan Joensen

Vidste du det? Disse to fra Tornfuglene fandt sammen i virkeligheden

Miniserien "Tornfuglene" blev en kæmpe succes efter premieren i 1983.

I "Tornfuglene", en af de mest populære TV-miniserier nogensinde, ser man Rachel Ward og Bryan Brown i rollerne som Meggie Cleary og Luke O'Neill.

Deres ægteskab i "Tornfuglene"-universet er langt fra harmonisk, men faktisk fandt de to lykken sammen i virkeligheden og er stadig gift den dag i dag.

Rachel Ward og Bryan Brown fik øjnene op for hinanden under optagelserne til "Tornfuglene" og blev gift blot få måneder efter optagelserne sluttede.

Det skriver Daily Mail.

"Tornfuglene" bjergtog tv-seere i hele verden, da den fik premiere. Ifølge imdb.com kunne amerikanerne se første afsnit den 27. marts 1983, og senere fulgte de britiske seere med fra den 8. januar 1984. I Danmark var der premiere den 25. december 1984.  

Ifølge Daily Mail har Rachel Ward tidligere fortalt i et tv-interview med Channel Seven, at det var hende, der tog initiativet i forhold til at få gaflet den charmerende medspiller. 

I dag er Rachel Ward 63 og ægtemanden Bryan Brown 73. De har fået børnene Matilda Brown, Rosie Brown og Joseph Brown, og så er de også blevet bedsteforældre i 2019. 

Se billeder af Rachel Ward og Bryan Brown fra "Tornfuglene" og senere år i galleriet ovenfor. 

GALLERI: Rachel Ward og Bryan Brown fra Tornfuglene

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden